Sprid dagsljus över de bästa sakerna i livet.

Ta in vackert, naturligt dagsljus i ditt hem med Solatubes innovativa dagsljusteknik. Och omvandla mörka ytor till platser du älskar.

Lysande teknik

Maximera ljusinsläppet med Raybender® 3500-teknik och LightTracker V™ Reflector. Vår innovativa kupol som fångar in dagsljus, kombineras med vår integrerade reflektor för att få in en betydande mängd dagsljus från alla vinklar, hela dagen och året runt.

Spectralight® Infinity Tubing.

Uppsamlat dagsljus rör sig genom rören som är tillverkade av världens mest reflekterande material, vilket klarar att upprätthålla ljusstyrkan, även i böjar.

Integrerad solenergi-teknik.

Integrerad solenergi-teknik. Genererar och lagrar energi för att driva den nya smarta NightLight.

SE HUR DET FUNGERAR

Dagsljusdimmer driven med solenergi

Använd solenergi för att reglera hur mycket dagsljus du vill få in i ett rum. Vår nya dagsljusdimmer driven med solenergi inkluderar en fjärrstyrd, soldriven spjäll som öppnas och stängs med en knapptryckning. Nu kan du justera ljuset i dina ytor från ljust till mörkt och allt däremellan.

Vill du inte att dagsljuset ska komma in i ditt sovrum eller vardagsrum hela dagen? Nu har du möjlighet att ta en tupplur eller titta på en film i mörkret tack vare vårt dagsljusdimmerssystem.

Solar Powered Daylight Dimmer

Naturligt ljus för alla ytor i ditt hem.

SE BILDGALLERI

Lysande funktionalitet.

Med modeller och produktalternativ för att få in naturligt dagsljus i alla hem, levererar Solatube branschens främsta dagsljussystem. Du väljer de lösningar som passar dig bäst.

Olika alternativ för olika områden

Våra modeller erbjuder olika rörformade dagsljussystem (160 DS och 290 DS, 250 mm i diameter - respektive 350 mm breda rör, som klarar längder upp till 9 och 15 meter) för att passa olika användningsområden och ytstorlekar för att fylla dem med naturligt dagsljus.

Allt börjar med kupolerna

För att kunna passa med Solatube Dagsljus Systems två storlekar, finns det två olika stora kupoler, vilka var och en förenar teknik för att maximera insläpp av solljus, även i dåliga ljusförhållanden och olika geografiska områden. För den större 290 DS enheten erbjuder vi också en låg profils kupol på taket.

Montering för alla tak

Solatube har montagesäkra system för montage på alla taktyper, från papp till plåt och allt däremellan.

Vackra ljusprismor

Vi erbjuder en hel serie attraktiva ljusprismor/armaturer - både runda och fyrkantiga - som skapar underbara ytor i ditt hem med vackert, dagsljus.

Tillbehör

Från en integrerad soldriven nattlampa till dagsljus dimmning och Led belysning får du de alternativ du behöver för att helt kontrollera din dagsljusmiljö.

Dagsljusteknik

SE HUR DET FUNGERAR

Det är enkelt att installera ditt nya Solatube dagsljussystem. Se hur.