Solatube M74-serien

Stora rör för stora ytor

Stora lösningar för höga, öppna tak.

Solatube M74. Naturligt ljus blir stort.

Kärnan i Solatube M74, vårt största dagsljussystem med rör som är 740 mm i bredd och sträcker sig upp till 30 meter i tublängd för att fylla de största ytorna med naturligt ljus.

Gjord för att vara mångsidig

Finessen med M74 är att det inte bara är en storlek som passar alla. Med olika kombinationer av kupoler och uppsamlare för att fånga dagsljuset, valfri förstärkare för att leverera det in till byggnaden och med rörförlängningar för att överföra det är Solatube M74-serien en flexibel lösning med hög effekt för alla stora utrymmen.

Massiv fångning av solljus

Allt börjar med standardkupoler som finns i både enkla och dubbla konfigurationer med säkerhetsgaller som tillval. Med ”Collectorn” blir ljusfånget riktigt stort som omdirigerar lågvinkelljus nedåt i tuberna medan du filtrerar bort värmen från de infraröda strålarna.

Solatube M74 Collector
Enkel kupolmontering
Dubbel kupolmontering
Enkel kupolmontering med säkerhetsgaller
Dubbel kupolmontering med säkerhetsgaller

Ljusprismans leverans av dagsljus

M74 DS använder unika komponenter i nedersta monteringen för att leverera maximalt dagsljus i miljöer med hög takhöjd. Från den prismatiska ljusprisman till förstärkaren (tillval), som fokuserar dagsljus hela vägen ner till arbetsområdet.

Alla tillbehör för bästa påverkan

M74 erbjuder tillbehör som inte bara reglerar ljusnivåerna som släpps in i ett byggnadsutrymme utan också minimerar värmen som släpps in. Och med andra tillbehör för både passform och finish ser systemet lika bra ut som det fungerar.

Solatube M74-teknik

SE HUR DET FUNGERAR

Solatube M74 Daylight Dimmer

Från basketmatcher, teaterföreställningar och filmer, till mässor, företagsmöten och mer, representerar SkyVault Daylight Dimmer ett verkligt genombrott inom naturlig belysning. Starkt dagsljus när du vill ha det, nästan helt svart när du behöver det.