Solatube 750DS-serien

Maximalt dagsljus. Maximalt med möjligheter.

Öppen eller stängd. Ny-montering eller renovering. Solatube 750DS täcker in allt.

Solatube 750DS. En flexibel lösning.

Med tre olika kupoler, olika konfigurationer av förlängningsrör och både öppna och stängda inner taks lösningar. Solatube 750DS erbjuder mångsidighet för många olika tillämpningar i olika solljus.

Flera kupoler. Mer dagsljus.

Från 300 DS-kupolen för mindre ytor och eftermontering, till 330 DS med en integrerad reflektor och 750 DS med unik linsteknik, får du alternativ för att maximera dagsljusupptagningen oavsett din applikation.

Monteringslösningar för alla tak

Oavsett tak, oavsett tillämpning, är Solatube-huvarna för att möta alla dina behov med design och konstruktion som eliminerar risken för läckor.

Ljusprismor som matchar din design

Öppet tak eller stängt. Rund eller fyrkantig. Prismatisk eller OptiView. Du får ljusprismor som förbättrar utseendet på din interiör hur du än väljer.

Rör för bästa överföringen

Solatube 750DS förlängningsrör, med världens mest reflekterande yta, ger längden och vinklarna (till och med 90 graders böjningar) för att föra dagsljus till praktiskt taget alla ytor. Och det har till och med fördjupade sektioner för att jämna ut ljuset för optimal visuell komfort.

Tillbehör för total dagsljusstyrning

Solatube 750DS erbjuder tillbehör som inte bara reglerar ljusnivån som släpps in i ett byggnadsutrymme utan också minimerar värmen.

Solatube 750DS teknik

SE HUR DET FUNGERAR